• Jessica Lycker

Söka till Indie Game Studio eller Indie Creative Studio

2016 föddes idén till Indie Game Studio en blåsig dag i Oskarshamn med hela dataspelsarbetslaget och nu är Indie Game Studio inne på sitt andra år och kursen Dataspelsutveckling firade 10 år förra året. Dataspelsutveckling har blivit en stor del av Ädelfors folkhögskola och i år har 58 deltagare studerat en kurs som handlar om dataspelsutveckling hos oss.


Nu börjar dessutom ansökningarna för läsåret 2020-2021 trilla in och nästa läsår är det dags för en ny kurs att få starta och det är Indie Creative Studio. Indie Creative Studio är för dig som vill driva eget företag och använder dig av en digital plattform.


Om du är intresserad av att veta mera och söka till någon av kurserna så hittar du lättast information på vår Ädelfors folkhögskolas hemsida.


Du som är intresserad av att studera hos oss är alltid välkommen på studiebesök. Kontakta Jessica Lycker för mer information.


Den 6 mars i år har vi öppet hus på skolan och det kan man gå runt och se hur vi jobbar och kika lite närmare på skolan.


Hjärtligt välkommen!

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

© 2020 - Ädelfors Folkhögskola