"Har du en önskan att starta eget och vill få mer kunskap inom det, då är ICS en kurs för dig!"

- Jessica Lycker, kursledare & lärare på IGS/ICS

"Min största motivation?

Att utmana mig själv. Jag ser livet som den långa universitetsutbildning som jag aldrig genomgått - Varje dag lär jag mig något nytt"

- Richard Branson, kreativ entreprenör

"Välj ett jobb du älskar och du kommer aldrig behöva arbeta en dag i hela ditt liv"

- Confucius, filosof

Indie Creative Studio är en ny kurs för läsåret 2020-2021. 

 

Den är för dig som vill starta företag och som vill jobba i yrken som använder sig av digitala plattformar. Det kan vara yrken som grafisk designer, fotograf, apputvecklare, programmerare, författare, bloggare, influencer, filmskapare, journalist med flera. 

Det är ett krav att du som söker till ICS ska ha kunskaper inom det området du ska starta företag inom. Om du ska t.ex bli fotograf så måste du har de kunskaperna innan du startar kursen. Du behöver inte vara proffs, men ska ha viljan att utvecklas inom ditt område. 

Du lär dig lagar, ekonomi, marknadsföring, entreprenörskap, sociala medier, skriva affärsplan parallellt med projektlektioner. 

Vi vänder oss i första hand till personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Men alla har möjlighet att söka till oss. 

Vill du veta mer om kursen så ta en titt på Ädelfors folkhögskolas hemsida för mer info och där kan du även läsa kursplanen och få mer information om antagningen. 

Du kan även läsa om kursen på Studentums sida. 

Ädelfors hemsida >>

Studentums hemsida>>

 

© 2020 - Ädelfors Folkhögskola